Het Kerspel
staat borg voor zorg!

Fijne kerstvakantie!

21-12-2021
De kerstvakantie begint dit jaar een weekje eerder... Wat ontzettend balen!
Gelukkig zagen we het al een beetje aan komen en konden we ons kerstfeest op school een beetje vervroegen.
In de laatste week werd er lekker geknutseld en gingen er versierde ontbijtboxjes mee naar huis. Deze mochten gevuld worden voor ons kerstontbijt op vrijdag 17 december.

Groep 5-6 en groep 6 hebben in de laatste schoolweek van dit jaar een prachtige kerstmusical opgevoerd, waar we de reis van prins Joezoef naar het Kerstkind volgden. Onderweg hielp hij veel mensen en gaf hij zijn eigendommen weg, waardoor hij met lege handen - en een beetje verdrietig - aankwam bij het kindje Jezus. Maar Maria vond het niet erg en zei: "Jouw lege handen zijn het mooiste geschenk voor het kind!"
We konden de musical helaas niet live bekijken, maar in elke klas is de musical afgespeeld op het digibord. Wat hebben de toppers van deze groepen een schitterend stuk neergezet en wat hebben we ervan genoten! Wij zijn super trots!

Op vrijdagochtend was het plein feestelijk versierd en lag de rode loper uit voor al onze kinderen, die in prachtige kerstkleding en met ontbijtboxje op school kwamen.
In alle klassen is genoten van een heerlijk en gezellig kerstontbijt.
We kijken met een goed gevoel terug op de laatste schoolweek van dit jaar en kunnen allemaal gaan genieten van een welverdiende kerstvakantie!

We wensen u fijne, gezonde feestdagen en alle goeds voor 2022.
Tot in het nieuwe jaar!