Het Kerspel
staat borg voor zorg!

Open dagen en aanmelding nieuwe leerlingen.

Nieuwe ouders/verzorgers zijn welkom om de school te komen bekijken. Wij hebben hier 2 open middagen voor op de kalender gezet. Dinsdagmiddag 21 maart 2023 en donderdagmiddag 23 maart 2023 zijn nieuwe ouders/ verzorgers van harte welkom tussen 13.30 en 16.00 uur.
Mocht dit moment u niet schikken, kunt u ook altijd mailen naar directie@hetkerspel.nl om een afspraak te maken voor een rondleiding op een ander moment.

U kunt uw kind tijdens de rondleiding op onze school aanmelden.  

Als u al kinderen op onze school heeft, kunt u voor een broertje of zusje die in het volgende schooljaar 2023-2024 vier jaar wordt, het inschrijfformulier bij ons inleveren of mailen. U kunt het formulier vinden op onze website. U kunt het formulier ook in de directiekamer komen ophalen.  

Het is voor de formatie van de groepen heel belangrijk om de inschrijfformulieren spoedig te ontvangen. Het lijkt voor u als ouder misschien nog ver weg, maar de kinderen geboren tussen 01-06-2019 en 20-06-2020 kunnen al ingeschreven worden. Voor ons is het heel fijn wanneer dit tijdig bekend is in verband met het maken van de groepsindelingen voor het schooljaar 2023-2024. 

Via onderstaande link kunt u het formulier downloaden. 
 


inschrijfformulier AVG nieuw_ (003).pdf

Dit formulier kunt u met de hand ingevuld op school inleveren i.v.m. de handtekening of u moet het formulier digitaal kunnen voorzien van een handtekening.